Our dishes

Osteria di Agrippa's chefs master the art of creating the most important typical dishes of Roman traditional cuisine, such as "tonnarelli cacio e pepe", "rigatoni all’amatriciana" and "strozzapreti alla ciociara". Among our pasta dishes, we proudly present our ravioli in two different styles: pumpkins and walnuts or truffle and porcini mushrooms. Please note that all our pasta is freshly homemade.


Among our main courses, you must not miss the "saltimbocca alla romana" and "abbacchio alla scottadito". To those of more sophisticated taste we proudly present our beef filet "ai quattro formaggi e noci" (a sauce made with a mix of four different cheeses and walnuts), and our beef "tagliata" in truffle sauce.

During the summer you must not miss our savoury beef "carpaccios" (raw marinated meat).
Osteria di Agrippa's menü also includes an interesting list of fish and seafood dishes.

Osteria di Agrippa

Via dei Cestari, 38 - 00186 Roma
Telefono: +39 06 4549 4117

Sempre aperto dalle 11.00 alle 23.00

Questo sito usa i cookies per migliorare la tua esperienza di navigazione. I cookies usati per garantire il corretto funzionamento del sito sono stati già impostati. Per saperne di più sui cookies che usiamo e come eliminarli, guarda la nostra Privacy Policy. Cliccando su accetto consento a questo sito l'uso dei cookies. Per saperne di più sui cookie che utilizziamo e come eliminarli, vedere la nostra Cookies Policy.

Accetto i cookies da questo sito

EU Cookie Directive Plugin Information